Select Page

Je personeel of relaties, die geef je vast en zeker wel eens iets leuks. Omdat ze het verdienen, omdat je ze nodig hebt. En zo kun je ook af en toe iets geven waar ze in de vakantie wat aan hebben. Voor de wintersport, de voorjaarsvakantie, de zomervakantie, de kerstvakantie… Je zorgt ervoor dat ze jou niet vergeten tijdens hun uitstapjes. Er is genoeg leuks om van jouw logo te voorzien en weg te geven voor in de vakantie. Op sites zoals Allgifts.be vind je gave relatiegeschenken, allemaal geschikt om je naam bekend te maken én onthouden te worden!

Let the game begin

Op vakantie gaan, betekent vaak lange reizen in de auto of in het vliegtuig, maar ook gezellig avondjes buiten of in je appartementje. Daarvoor zijn spelletjes altijd een uitkomst. Wie gebruikt ze niet in de vrije tijd? Laat daarom bijvoorbeeld speelkaarten bedrukken. Daarmee komt jouw logo elke keer weer in beeld, zonder dat dit irritant is. Onbewust blijf je, dankzij die herhaling, hangen in het geheugen. Naast speelkaarten heb je ook hele spellensets met Mikado stokjes, dobbelstenen en kaarten. Handig om in je (beperkte) bagage mee te nemen in het vliegtuig.

Sportief!

Naast spelletjes is er natuurlijk veel meer leuks om bedrukt mee te geven op vakantie. Voor de zomer kunnen dat strandhanddoeken zijn of strandspeelgoed. Een beachball setje bijvoorbeeld. Die zijn overigens ideaal om op een groot, opvallend oppervlak te bedrukken. Frisbees of, voor de kleintjes, emmertjes en schepjes zijn ook altijd leuk om mee te geven. En natuurlijk volley- of voetballen! Wat is leuker op het strand of op de camping dan een balletje trappen of slaan? Voor zowel wintersport als zomervakantie is overigens zonnebrillen bedrukken altijd een goede optie. Iedereen kan wel een zonnebril gebruiken. En om de lange reizen te overbruggen is snoep altijd leuk om mee te geven. Gezellig delen en lekker iets zoets voor op de achterbank!