Select Page

privé vliegenHet is de droom van iedere reiziger: op reis in een privé vliegtuig. Alle ruimte voor jezelf, geen huilende baby’s aan boord en je kunt alle bagage meenemen die je maar wilt. Helaas is dit voor veel mensen een droom die nooit uit zal komen, een privé vliegtuig kost immers ontzettend veel geld. Maar betekent dit dat je nooit een privé vlucht kan nemen? Zeker niet! Je hoeft geen eigen privé jet te bezitten om privé te kunnen vliegen. Een privé vlucht is dichterbij dan je denkt!

De voordelen van privé vliegen

Privé vliegen heeft een hoop voordelen ten opzichte van een eerste- of tweedeklas vlucht. Een aantal van deze voordelen op een rijtje:

  • Jij bent de baas

Heerlijk toch? Jij bent degene die bepaalt hoe het eraan toe gaat op de vlucht. Welke keuken is jouw favoriet? Hou je van pizza, sushi of een hamburger met friet? Het maakt niet uit, want jij mag kiezen wat er op het menu staat. Daarnaast bepaal jij zelfs hoe het vliegtuig er van binnen uitziet! Een hele lijst aan luxueuze opties is voor jou beschikbaar en de beslissing is geheel aan jou.

  • tijdbesparend

Iedere reiziger kent het wel: je moet uren van te voren aanwezig zijn op het vliegveld. Met een privé vlucht is die ellende verleden tijd. Je kan zelf bepalen hoe laat jouw vliegtuig vertrekt en het is totaal onnodig om zover van te voren aanwezig te zijn.

  • Flexibiliteit

Als je gaat reizen met een privé vlucht kom je er pas achter hoe flexibel dit kan zijn. Laten we bij het begin beginnen. Allereerst bepaal jij vanaf welk vliegveld jouw vlucht vertrekt. Je kiest degene die het dichtst bij jouw huis is en voor je het weet zit je in de lucht op je privé vlucht. Het moment van vertrek hangt ook af van jouw wensen, nooit meer verplicht om vijf uur in de ochtend een taxi nemen naar het vliegveld. Met een privé vlucht kan je zelf een comfortabele vertrektijd selecteren. Er is geen vliegplan met onnodige tussenlandingen. Jij vliegt direct naar de bestemming die jij hebt uitgekozen. En dat betekent ook dat jij bepaalt op welk vliegveld je gaat landen. Veel grote steden hebben meerdere vliegvelden, maar jij kiest het vliegveld die voor jou het beste uitkomt. Ideaal toch?

Privé vliegen is genieten

Het is op en top genieten, zo’n privé vlucht. Je krijgt zelfs een chauffeur die je rechtstreeks naar jouw terminal rijdt. En net als je dacht dat het niet gekker kon: je kunt wachten op jouw privé vlucht in een eigen privé lounge. En deze is ook voorzien van alle luxe die je maar kunt bedenken. Er is geen speld tussen te krijgen: Reizen met een privé vlucht is dé manier om te reizen.