Select Page

  Veel nieuwe reissponsors nemen de verantwoordelijkheid op zich om een ​​studentenexcursie te plannen zonder het voordeel van een ‘mentor’ of enige eerdere ervaring. Hoewel de uiteindelijke reiservaring zeer succesvol kan zijn, zijn er veel obstakels die net zo gemakkelijk tot een negatieve ervaring kunnen leiden. Dat hoeft niet het geval te zijn als u rekening houdt met de volgende beproefde richtlijnen.

Tijdens mijn jaren als sponsor van de middelbare schoolreis namen we een jaarlijkse klasreis naar Washington, DC.
Aanvankelijk aarzelde ik om de reis te maken omdat Washington, DC een enorme reisuitdaging kan zijn. Het hoofdstadgebied is een dichtbevolkt gebied met een groot verkeersvolume. Bovendien is er weinig of geen parkeergelegenheid in de buurt van de populaire musea, monumenten en gedenktekens. Ik heb echter geleerd dat je met een zorgvuldige planning deze problemen vrijwel kunt elimineren en ervoor kunt zorgen dat je groep de ervaring van je leven zal hebben.

 

Een van de meest kritieke en vaak over het hoofd geziene aspecten van reisplanning is ervoor zorgen dat een deskundige ‘bestemmingsspecialist’ de groep vergezelt. Een bestemmingsspecialist is niet alleen een expert in het navigeren door het gebied, maar iemand die ook een motorcoachbestuurder kan helpen en aanbevelingen kan doen aan de reissponsor om de tijd tussen stops te verminderen en soepele overgangen tussen locaties te creëren. Dezelfde persoon belt vooruit om reserveringen te bevestigen, werkt samen met de reissponsor om het reisschema tijdens de reis aan te passen en vergemakkelijkt de aankomst en het vertrek van de groep uit hotels, attracties en maaltijden.

De beste bestemmingsspecialisten zijn personen die in dienst zijn van studiereisaanbieders zoals Travel Adventures. Ze worden vaak aangeduid als tourdirecteurs of reisbegeleiders en verblijven op de bestemming of zijn gespecialiseerd in het begeleiden van reizen naar die regio.

Een even belangrijke sleutel tot een succesvolle reis is organisatie. Een goed gestructureerde reiservaring begint met het besef dat uw groep de best mogelijke supervisie EN de helderste verwachtingen voor de deelnemers moet hebben. Ik raad je aan je schoolgedragscode uit te breiden tot de reis of gedragsverwachtingen aan te nemen voor reizen op een motorcoach, touring en in het hotel. Studenten en ouders moeten de gedragsverwachtingen en consequenties kennen vóór de vertrekdatum van de reis.

Ik raad je ook aan om chaperons voor volwassenen te selecteren voor de reis, hetzij personeelsleden of oudervrijwilligers met ervaring in het werken met de leeftijdsgroep van de studentreizigers. Deze personen zullen studenten begeleiden terwijl ze weg van huis zijn en moeten effectieve autoriteitsfiguren zijn. Hun vermogen om kleine disciplineproblemen aan te pakken, ervoor te zorgen dat studenten op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en nachtelijke kamercontroles uit te voeren, zal helpen verzekeren dat de reis een succes is.

Vliegen van Eindhoven naar Londen?

Goedkope vliegtickets vinden van eindhoven naar londen?